Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Spanningen, stress, emotionele disbalans, zetten de spieren in het hele lichaam vast.  Emoties en stress zetten zich voornamelijk vast op de schouders en de onderrug, met stramheid en pijn tot gevolg.

Tijdens de ontspannende rug- en schoudermassage wordt alle aandacht op deze pijnlijke en gespannen zones gelegd.  De schoudergordel en de volledige rug, met specifieke aandacht naar de lage rug/bekken-zone worden met Basilicum synergie - olie gemasseerd.

 

 


Basilicum heeft als unieke eigenschappen gespannen, overspannen, verkrampte en zelfs ontstoken spieren te verlichten, alsook de mens terug tot rust te brengen.

Door zijn unieke krachtige werking op het geheugen en het concentratievermogen, is deze olie ook uiterst geschikt voor mensen die zware mentale arbeid verrichten, alsook voor studenten in examenperiodes.  Het geeft zowel een rustgevend effect alsook een verkwikkende boost.

 


Duur : 45 min

Prijs :  45 euro

 

De prestatiegerichte maatschappij waarin we leven, brengt veelal stress met zich mee met o.a. spanningshoofdpijn, migraine… tot gevolg.  Bij deze ontspannende massage krijgt het hoofd de kans zich volledig “leeg” te maken.

 


De behandeling begint met het masseren van de schouders en de nek, die veelal heel wat spanningen vertonen.  Daarna wordt het gezicht zachtjes en heel liefdevol gemasseerd.  De nek en décolleté worden dan met ontspannende bewegingen behandeld.  De massage wordt beëindigd met fricties op de hoofdhuid, waardoor alle nog resterende spanningen wegebben.

 


Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van een zuivere plantaardige synergie van Sjankara ( Relax ) .  Het gezicht wordt gemasseerd met Jojoba-olie verrijkt met e.o. van Roos (Damascena of Centifolia) wat een pure verwennerij is voor de huid en een unieke geurbeleving.

Duur : 45 min

Prijs : €45.00