Developed in conjunction with Ext-Joom.com

 

Een oorkaarsenbehandeling is een oud Sjamanistisch ritueel van de Hopi-Indianen.  De oorkaarsen werden traditioneel gebruikt voor zuivering en harmonisatie van de verschillende energetische velden van de mens.  Door de warmte kunnen de kruiden die zich in de bijenwas gedrenkte oorkaarsen bevinden, inwerken op het uitwendig, alsook het inwendig oor.  Oorkaarsen kunnen helpen bij neus-, keel- en ooraandoeningen, hoofdpijn, migraine en geven relaxatie bij zenuwachtigheid, hyperactiviteit en stress.  Wetenschappelijke onderzoeken hebben bewezen dat in sommige gevallen ook oorsuizingen  en sinusitis verholpen kunnen worden.

 


Bij een oorkaarsenbehandeling worden de oren en de zone eromheen gemasseerd met fijne Jojoba-olie.  Vervolgens worden de kaarsen één na één in de oren geplaatst en in veilige omstandigheden aangestoken.

 

 

 

Hopi Oorkaarsen zijn voor 100 % uit natuurlijke grondstoffen vervaardigd.
Natuurzuivere katoen wordt tot een cilinder gerold na gedrenkt te zijn in zuivere bijenwas, vermengd met verpulverde kruiden volgens origineel recept van de Hopi – indianen met o.m. honingextract, etherisch extract van salie, hertshooi en kamille

Duur : 45 min

Prijs : €45.00 (oorkaarsen inbegrepen)