Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Tijdens de holistische massage wordt het volledige lichaam alsook het gezicht en de hoofdhuid gemasseerd.

De term “holistisch” wijst op het gegeven dat niet alleen het fysieke lichaam gemasseerd wordt, maar dat de mens in zijn geheel wordt benaderd. Door het lichaam te masseren, krijgen ook geest en ziel de nodige aandacht.
 
 
 
 
 
 
 
 


Het oxytocine - hormoon dat aangemaakt wordt tijdens de massage zorgt voor de ontspanning van de spieren, alsook voor het bekomen van een gevoel van ontspanning en “wel – zijn” .  De bloed- en lymfecirculatie worden ter zelfde tijd ook gestimuleerd, waardoor afvalstoffen uitgenodigd worden zich los te maken.

Reiki is een energetische behandeling die de energie van het lichaam, de geest, de emoties en de Ziel terug in balans brengt.  Het werkt op fysisch, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.  Door Reiki toe te passen in de Holistische massage kan de behandeling nog dieper inwerken op de gemasseerde.

 

 

Het lichaam wordt met verwarmde zuivere, natuurlijke, plantaardige olie gemasseerd dat verrijkt wordt met etherische oliën* van de zuiverste en meest hoogwaardige kwaliteit.

De producten van Sjankara alsook van Phyto 5 staan garant voor een uitstekende kwaliteit en zuiverheid.  Deze producten werken door de kwaliteiten die de etherische oliën* bevatten, op fysisch, emotioneel, alsook op energetisch vlak.

Gebruikte oliën zijn o.a. de synergieën van Sjankara :

Relax – Joy – Chacra Balancing – Basilicum synergie –  Iron Man –Vitality…

alsook de synergieën van Phyto 5

Zen – Chi Yin – Chi Yang


Bij specifieke behandelingen kan ook een persoonlijke olie gemaakt worden.

Het gezicht wordt zacht gemasseerd met Jojobaolie (door zijn fijne molecule dringt deze olie, die eigenlijk een vloeibare harssoort is, heel snel in de poriën van de huid en is hydraterend, rimpelwerend, beschermend, pH-herstellend, voedend…) verrijkt met etherische olie* van de Rosa Damascena of Rosa Centifolia  (hoogwaardige rozenoliën, uiterst geschikt als gezichtsolie door zijn voedende en rimpelwerende werking – een pure verwennerij voor het gezicht alsook door zijn unieke geur)

Etherische oliën  : (essentiële oliën) zie gebruikte producten


Duur : 75 min

Prijs : € 60.00